5 jul 2009, 18:12

Дива страст 

  Poesía » De amor
521 0 0


 Ще впия нокти в твоето тяло
и ще те хапя подивяло.
От страст ще крещя,
мили мой, готви се, ще те изпотя.

Езикът ми по теб ще играе -
страстта в теб ще пробудя.
Тигрицата в мен ще съживя,
дивото във мен ще събудя.

Ще бъда дива, много дива,
в тигрица ще се превърна през нощта.
А ти ще ме наричаш "мила",
"за мене ти си любовта".

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??