31 ago 2011, 12:57

Диви сърца 

  Poesía » Otra
735 0 1

Зарази ме с твоята сила.
Нека бягаме рамо до рамо
в девствените гори,
ще бъда твоята самка!
На онази скала ще пеем песента,
а пропастта ще се запълни с нашия вой!
Ще опитам от отровата, течаща във вените ти!
Знаеш - харесвам тази сила! 
Природата прелива в нашите сърца,
те туптят лудо в синхрон,
искат да бъдем диви!
Продължавай, води ме към върха,
нощта и дивата енергия са с нас,
нека бъдем диви!
Силата сега тече в моите вени -
трансформира ме...

© Аделина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??