8 may 2006, 21:18

Днес... 

  Poesía
600 0 2

Днес денят е нов...
Събуждам се, усмихвам се и съм като преродена.
Ще се изправя лице в лице с живота суров...
Мечтата ми да съм щастлива, не е провалена...

Днес за мен слънцето изгря...
Аз на пук му се усмихнах...
Заби лудо сърцето, когато ти ми се засмя...
Докосна ме и в прегръдките ти аз притихнах...

Днес птичките за мене пеят...
За мене и за тебе...
Нека все така влюбени сърцата ни живеят...
Не искам нищо,само да си част от мене...

Днес аз съм нова, друга...
Днес те обичам и мога да дишам с чисто гърло.
Днес съм само и единствено твоя...
Дръж ме в обятията си да те усетя силно...

Днес аз съм с надежда,
затвори очи и ме целуни бавно и полека...
Усещам как леко ме поглеждаш...
Осъзнах - обичам те, ти си за мене човека...

Днес... днес всичко е по-различно...
Днес те обичам, повече от всичко...
Днес няма като преди всичко да е типично...
Днес, от думи е излишно...

Днес, ме обичай... и ми го кажи.
Днес. За утре не мисли...
Днес,ако можеш изкрещи...
Днес всяка част от себе си ми покажи...

Днес, бъди до мен и ме обичай...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??