7 jul 2017, 17:48

Днес летя от радост 

  Poesía » De amor
1275 3 9

Днес летя от радост във сърцето

случи се жена и мене да обича

тя откри във мен детето и момчето

аз обичам я, а тя пък ми се врича

 

Днес открих това, което прави всеки мъж щастлив

... истинска жена да ме обича и желае

нямам други по-велики цели във живота уродлив 

вече аз не съм живял напразно, някой ме мечтае

 

Днес откривам любовта в жената

която преоткривам все отново и отново

искам я навеки във душата си голяма

аз я обичам... тя е част от мен в сърцето

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??