20 jun 2008, 16:04

Дневен режим 

  Poesía
669 0 4

В шест - събуждам те с кафето.

В седем те изпращам с целувка до прага.

След тебе изпращам детето.

Всеки по свойте задачи да бяга!

 

До девет съм оправила, изчистила.

Сега по вчерашните планове ще готвя.

За утре яденето съм измислила.

Ще спра да си почина. Я по-кротко!

 

В един - на принца и принцесата сервирам,

че те са нечовешки уморени -

от трудене и учене - разбирам!

На работа да тръгвам стана време.

 

Във девет се прибирам (втора смяна).

Щастлива съм - изкарала съм хляба.

Естествено, доволна и засмяна...

И идва време да си лягам.

 

В десет ми е време да те любя,

някак си, почти по навик...

Хей! Ще взема да те влюбя!

Пак във мене! И какво ще правиш?

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??