До последно!
Самотата ме обгръща
и се лутам в тази празна къща -
пуста къща, без любов,
но изпълнена със спомени от цял един живот.
Ти не си до мен сега -
тръгна си и отнесе любовта.
Най-безжалостно на друга я дари
без да виждаш моите сълзи.
А болката във мен не спира,,
ден след ден тя бавно ме убива.
И за последно затварям аз очи,
за да спра горчивите сълзи.
Сърцето ми спира да тупти -
то удържа на думата си.
До последно теб обича,
до последно в теб се врича.
Но спомни си някой ден
за споделените ти мигове със мен.
И нека бързо затупти твоето сърце,
за да знам, че обичал си ме.
© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados