11 jun 2010, 18:55

До рамото ми 

  Poesía
527 0 0

 

 

До рамото ми

В какво
да те облека, любов,
с какво
да те нахраня?
В шепите си нося хляб и сол,
в сърцето си - обич до безкрая.
Ще седнеш ли на моята трапеза,
до рамото ми - рамо да опреш,
или ще тръгнеш в изневяра
на друга гръд плода да обереш?
И ако хлябът ми не те нахрани,
а в дрехата ти вее студ,
не сядай... раздвоена.
До рамото ми - истината,
измамна обич -
не оставай тук.

Елеонора Крушева - Свиленград

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??