1 mar 2008, 19:26

Добре дошла 

  Poesía
804 1 4

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Баба Зима  ще си тръгне
с палавите внуци Сечковци.
Баба Марта ще се върне

 с мартеници за
     малки и големи дечковци! 

След дълбок и дълъг зимен сън
ще пристигне с нея и Южнякът.
На хубава разходка да излезем вън -
Пролетта със нетърпение чака!

Сред месеците е единствената дама,
а защо ли баба всички я наричаме?
През Март дори е празникът на мама,
а и много често във любов се вричаме!

© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??