17 ene 2012, 13:53

Добре дошла! 

  Poesía
616 0 2

Добро утро, малка моя!

Добро утро! Отвори очи!

В природата днес чудо стана.

Днес ти се появи.

 

Зорницата те гледа с мъдрост

и гали с нежност прелестното ти лице.

Орисва те, с длето изчуква

тя името си в твоето сърце.

 

Виж птиците, накацали на клона -

дошли са да те поздравят.

Те обещават всяка пролет

рождения ти ден да честитят.

 

Виж облаците как танцуват

тържествено по чистото небе.

Как искрено и с радост те приветстват

теб, мое мъничко дете.

 

Цветя са цъфнали на двора -

изглеждат сякаш е застлан килим.

Божур начело е застанал

и дава тон за животворен химн.

 

Добро утро, малка моя!

Добро утро! Отвори очи!

Сърцето ми те поздравява

и с твоето в едно тупти.

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??