9 nov 2010, 13:04

Добро утро 

  Poesía » Otra
1017 1 2

Добро утро, хоризонт!
Добро утро, есенен ден!
Събуди се пак Човекът във мен,
събуди се пак с дух  вдъхновен -
не падащи листа  да събира,
а да откъсне красивия цвят
на златни мечти и надежди,
от омайния есенен свят!!
         D. Patton

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??