12 jul 2014, 22:49

Доброто старо време ме очаква 

  Poesía
309 0 0

Само едно е слънцето на небето,

а зависи откъде първо си го видял,

затова за миг го разпознава детето

и го помни такова през живота цял.

 

Свободата и щастието безгранични

останаха там, откъдето тръгнах аз,

всякакви съдби и спомени различни,

а старото време очаква всички нас.

 

Между снимките има още спомени

и всяка припомня за отделен детайл,

независимо, че всички са безформени,

в главата са подредени в един файл.

 

Да, ще се върна някога, обещавам,

където от смях очите проплакват,

за миналите години всичко давам,

а доброто старо време ме очаква.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??