2 ene 2015, 20:26

Докато те няма 

  Poesía » De amor
487 0 2

Привикнах да пея
приспивни песни на звездите.
Докато те няма.
Разказвам им за студените ти ръце,
които вплитат в косите ми лавандули.
За устните ти с дъх на старо вино.
И дантелената ти кожа.
Привикнах да танцувам с вятъра.
И да бъда ничия.
Докато не бъда твоя.
Отново.

© Нора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??