24 sept 2013, 20:50

Докосване 

  Poesía » De amor
634 0 0

Докосни погледа си с моя,

нежно, чувствено, красиво.

И уловени в на любовта покоя,
забравяме за битието ни ръждиво.

 

А аз ще те докосна със дъха си - 

тихо, плавно, отдалече.

И поставяйки сърцето пред ума си

не ще се контролирам вече! 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??