Не зная защо така се случва -
когато те погледна в тез очи...
скуката за мен приключва,
изпитания и тайни ми отключват,
със отговор запалвам в тях искри
и изпълват се моите дни
отново с радост, смисъл и мечти...
но всичко това се случва
само в тези две очи...!
Малко по малко се доближавам до теб
и е дълготрайно, и е кратко
чувството ми, че вървя напред...
невероятно е как в един момент
чувствам, че съм на косъм от теб...!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados