1 oct 2008, 13:23

Достигнахме мечтата 

  Poesía » De amor
472 0 0
Всичко, което желая си ти,
всичко, което искам е да си в живота ми.
Отдавна си в главата ми,
от години си в мечтите ми.
Никога не ще забравя очите ти,
никога не ще забравя властните ти устни.
Имах те преди, имам те сега,
ти си моята сбъдната мечта.
Сега вярвам във мечтите,
сега вярвам в любовта,
сега съм най-щастливата жена.
Очите ти като черно кафе
гледат в моето синьо море
и политат в небесата,
и достигат те мечтата.
Така ме научи да обичам,
знам, че силно те привличам.
Защо сме крили досега,
нашата тайна - ЛЮБОВТА!!!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??