19 dic 2013, 20:31

Драгойновска луна 

  Poesía » Del paisaje
409 0 0

Драгойновска луна

Каква оцъклена луна!
Голяма колкото небето...
Огрява цялата земя!
И пълни ми до край сърцето...
23.07.2013г. Драгойново

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??