То бяха лъжи,
словесни потоци
ефирът трептеше,
червеше от срам
който говореше-чист
другите само с пороци
да ги окаля
калта му стига
едвам.
Едните искат
Европа на нациите
другите глобален
единен Съюз
змийски гнезда
наричат се партиите
знамената се веят
битка за глас.
Объркан,
в секция влизам
машина ме среща
потайно мълчи
затварям очи
бутона натискам
кой съм избрал
иди разбери.
Май,2019г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados
Поздрав!