18 ene 2007, 14:52

Друга орбита 

  Poesía
477 0 5




Друга орбита

 

Ще напусна

и тази страна

на Луната.

Там съм –

тъмно е, мислех

...ще ме боли.

Добирам се до

Терминатора.

Ах, ...и тука

падали ...звезди.

 

А мойта планета,

обляна в зелено

съня си сънува –

красавица

в синята бездна.

Някъде там

безутешно е, ден е.

Аз съм вече

на нова Луна.

И ти си до мене...

 

 

Dark side to the Moon  ;)

малко преди Меркурий... :)

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??