5 may 2006, 22:02

Друга реалност ще измисля 

  Poesía
637 0 0
И всичко свърши...
Това ли бе?
Затова ли се отказах аз от всичко,
затова ли отхвърлих хиляди мъже?
Това ли беше?
За това ли жертвах всичко?
Каква глупачка съм била...
Но не,
не съм глупачка,
а просто влюбена жена.
Или поне така си мислех,
в измислен свят живях.
Измислен,
но прекрасен.
Измислен,
но така реален бе за мен.
А сега, когато губя всичко,
сега разбрах,
реалноста е толкова ужасна,
тя смазва ме по - малко всеки ден.
И сега,когато всичко свърши,
сега аз нов свят ще сътворя,
друга реалност ще измисля,
че прекалено жестока за мен е реалноста.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??