убийте ги
убийте ги с камъни
другите
различните
странните
убийте ги
разкъсайте ги
да страдат
да се мъчат
да се гърчат
убийте ги
защото те не
трябва да живеят
те са изроди
прокълнати са
давайте
убийте ги
играйте си на Господ
© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados