12 abr 2013, 10:03  

Друго 

  Poesía » Filosófica
446 0 3

Друго

онзи, който никога не дели

струните на дебели и тънки

вместо съвети друго твори

и избягва словесните гънки

 

пренаселени с улична смрад

с лицемерни дървета и къщи

те не умеят в мъгливия град

да обичат без да се мръщят

 

 

_____________

Музика: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VcnzqKpFZ0I

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??