13 mar 2011, 8:54

Другото ми Аз 

  Poesía
827 0 1

Моля те... Седни и ме изслушай.

Трябва да се запознаеш с мойто ''аз''.

Не искам повече да се преструвам.

Ще махна маската. Поне за час.

 

И тогава няма да е там.

Момичето, което както казваш - ''тъй добре познавам''

Ще бъде друго, но не знам...

- Мойто аз, как ще обяснявам?

 

Ако само знаех, че бих могла да ти се доверя,

нямаше да ме разяжда тази силна болка.

Но не прибързах. Исках тайничко да проверя.

Дали усещаш, че играя? Дали усещаше, че лъгах?

 

Едно е тук, а друго там.

Сама го виждах, а не исках да е тъй.

Не целях да те предам. Аз сама се изиграх

и знам, ще съжалявам...

 

Но друг изход не видях.

Не можех нищичко да оправдавам.

Съжалявам... Съжалявам.

Защото ''ТЯ'' не беше мойто АЗ!

 

© Жу не регрете риен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??