14 oct 2008, 7:59

Духът е продавач на ореоли 

  Poesía
1154 0 14
Духът реди сергия
край облачната арка
на отвъдното.
Духът не чака,
търпеливо преподрежда,
докато аз
събирам спомени.
Най-ценните ще свия
във сърцето,
в последния си миг
със тях ще литна.
Слънчевия знак
с усмивките
ще купя...
Духът е...
продавач на ореоли.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??