4 nov 2005, 23:41

Думи 

  Poesía
841 0 0
Не,че без теб не бих живяла
Но знам,че ти не би желал това
Всяка нощ за теб мечтая
Мечтая още от преди и след края
Ако бях до теб сега,какво ли щях да правя?
Повече от думи щях да кажа,
повече от нежност щах да ти покажа...
Ти ми каза,че така ще стане
Спомням си,че го предрече
И двамата ли го разбрахме в ония следобед?
...че думите са просто един забравен обред!
От теб го чух и го научих съвсем ясно,
Понякога за думите в сърцето ти е твърде тясно
Думите са като вода,
протягаш ти към тях ръка...
Докосваш ги,усещаш ги,
но все така прозрачни са!


© Кари Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??