7 ene 2023, 7:53

Думите не казват всичко, но... 

  Poesía » De amor, Formas graves, Otra
576 6 2

Думите не казват всичко, но

всеки път до жаркост се старая.

Аз съм откровен към теб... Дано

да усетиш истински Безкрая.

 

Аз съм откровен към теб... Дано

моят стих не стихне без любов.

В мен напира огънче едно -

в бъдно и в пребъдно да си зов.

 

В мен напира огънче едно

и превръща се във сладка клада.

Думите не казват всичко, но

нежността остава вечно млада.

 

Свеж живот целува красотата,

красота добра ти е душата.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??