9 ene 2016, 20:54  

Душа 

  Poesía » De amor
271 0 0

Тъмно е!

Но не навън, а в душата ти е тъмно.

И освен че се губя в тази тъмнина, студът ме кара да треперя.

Стопли ме!

Ще умра от студ!

Спаси живота ми, поне веднъж!

С малко обич...

Малко топлина и нежност...

Пък аз ще ти ги върна, обещавам.

© Зорница Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??