24 ene 2007, 0:59

Душа 

  Poesía
534 0 3
С затворени очи ме гледаш -
И мислиш си, че можеш да ме разбереш...
Оглеждаш се замислен -
Поглеждаш ме сякаш знаеш всичко за мен...
А всъщност не ме познаваш -
Не виждаш даже частица от моята душа...
И знам, не искам да узнаваш -
Моите тайни и истинските ми мечти...

                                                                      12.Декември.2006

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??