19 may 2009, 11:20

Душа 

  Poesía
339 0 0

               ДУША

 

Душата ми не стана есенна -

тя търси във всичко летен сезон.

Не иска златните кестени.

Жадува за слънце и свой дом.

 

Желаната младост да върне

в едно с онзи лъжовен Април.

И зимата в Май да обърне.

 

… В съня си да бъда на Нил.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??