5 jun 2022, 17:58

Душевен пламък 

  Poesía » De amor
240 0 2

Душевен пламък
 

Не свихме
пътища еднопосочни - 
само си кръстосахме реките,
за малко радости до срочност
и бряг до бряг подпряха се мечтите ни!

 

Не пести мечтите си по мене
приседнал на някой нощен сън,
ще дойда в тихо сътворение
да си обичан... ще остана вън!

 

Повярвай, че водите ми са бистри, 
ще те измия от всяка суета - 
ще съм невидима магия
с тайната рецепта, да простя!

 

Ще остана малко не разбрана -
от залези завивки ти ушивам, 
в нея моята нежност е събрана - 
невидима е, но ще те завия!

 

Всяка нощ приспивай в  лекото 
с усещането, че съм там - 
останала на брега в далекото 
носена, като душевен пламък!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??