29 sept 2021, 19:43

Двадесет и девети септември 

  Poesía
472 0 8

днес на сърцето

Световният ден е — за

тебе и мене

 

днес е Денят на

сърцето и всички за

Обич зове то

 

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??