10 ago 2023, 13:44

Двама на брега 

  Poesía
301 0 0

Двама сме на плажа в фантазията ми,

е това и искам да ти го разкажа.

Седнали сме на брега късно през нощта,

усеща се ароматът на греха,

вълните галят ни по голите тела,

впивам устни в твойте на мига,

ръце прокарвам по белите ти бедра,

възбуда кара ме да не спра,

а цялото ти тяло да обиколя.

Страстно драскаш ме по гърба

с мисълта жаждата ти да утоля.

© Йордан Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??