6 oct 2005, 18:08

Двама ще горим 

  Poesía
901 0 1

Тази наша малка игра
се превърна
в клада на любовта.
Но не си мисли,
че в нея ще горя сама.

Ще те подлудя,
ще те оставя без душа,
твоята дива страст ще запаля
и в нея ще изгоря.

Но на мира няма да те оставя,
същата болка ще ти причиня
и на жертвената клада
ще си с мен, нали?

Не си мисли,
че сама ще изгоря
в любовта.

© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??