15 ene 2006, 13:10  

Две женски устни... 

  Poesía
2073 2 10



    Две женски устни...

 

 

 

Две...

устни червени...

плътни и страстни,

ярки - засмени,

кървавоясни!

 

Две...

устни греховни,

мъжете любящи,

за детето грижовни,

любовта си зовящи!

 

Две...

тръпнещи устни,

целуващи БЯСНО,

усмихнати - мирни,

говорещи ясно...

 

Две...

устни крещящи,

псуващи мръсно,

клетви зовящи

нощтем до късно...

 

Две...

треперещи устни,

плачещи с болка,

от юмруци кървящи,

викащи БОГА!

 

Две...

устни правдиви,

смокини - чудесни,

устни в нужда,

сини - студени.

 

Две...

напукани страшно

ледени устни,

през лятото прашно,

сочни и вкусни!

 

Две...

череши узрели

устни червeни,

нощем най-търсени

във всички вселени!

 

Двe...

мили мeчти,

жeлания мои грeшни...

изгарящи мe почти...

двe жeнски устни...

                          НEЖНИ!

 

 

 . . .

Ivaylo Atanassov

15.01.2006 (04.30ч.)

Senftenberg-Germany

© Ивайло Атанасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??