9 abr 2013, 21:19

Две очи 

  Poesía » De amor
550 0 1

Две очи ме гледат, но не виждат.

Две очи обичат, но не чувстват.

Две очи очакват, но не дават.

Две очи говорят, но не изпълняват.

 

Две очи ме викат, но не с онзи глас,

който искам аз.

Две очи са натъжени, чакат моите

ръце студени.

Две очи ме нараняват, а дори

не осъзнават.

 

Две очи ме лъжат дълго време, но

не искам да съм тяхно бреме.

Две очи не осъзнават какво е любовта,

а се кълнат във верността.

 

Две очи ме гледат с огън нов, но за

това аз не съм готов!

 

© Мадлена Лозанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разминаване в любовта,колко често се случва.Дано не е така при Вас Мадлена.
Propuestas
: ??:??