8 sept 2009, 20:18

Две съседки 

  Poesía » De humor
1351 0 12

                           каДър версия

Аз си имам две съседки,

две съседки-мажоретки.

Първата е Адриана,

а пък Лина втора смяна.

Тези мои две съседки

ме побъркаха от гледки.

Гледам Адриана, Лина

и хвърчи адреналина!

Като почне от краката,

та ме блъсне у главата.

А съседките отсреща

хич да спират се не сещат.

Всяка вечер шоу, няма

свършек волната програма.

И се чудя, и се мая...

А накрая все е тая:

двете си съседки бройкам...

и сънувам после – тройка.

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??