28 jul 2009, 21:29

Две звезди 

  Poesía
532 0 3

Две звезди  ®

 

Накарай ме да се усмихвам,

върни на устните смеха.

Накарай ме да не притихвам

пак сгушена в самота.

 

Накарай ме да полетя в небето

от силата на твоята любов.

Накарай ме  и съживи сърцето,

махни му тъжния обков .

 

Накарай ме като звезда да грея -

единствена на нощното небе!

Накарай ме да чувствам, че живея!

Ела с мен,  ще станем две!

 

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??