21 feb 2006, 1:33

Дяволска присъда 

  Poesía
765 0 7

Сякяш Дяволът ме гали с твоите ръце и тегли ме към пропастта
където за един единствен миг наслада ще отнеме моята душа.
Ще убие чувството за нежност,за любов,за доброта
и с присмех грозен ще заглуши всяка истина.
Нито болка,нито щастие,нито страх...Ни любов,омраза...
Само безразличие-това е дяволската присъда

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??