Аз не искам да плача,
не искам - разбери!
Една сълза се отронва и пада,
а навън дъждът вали ли, вали.
Аз сгреших, не знам защо -
от наивност може би,
сгреших, но - моля те - прости ми!
Прости ми или ме забрави.
Не искам само спомен да си ти,
не искам само спомен да останеш.
Искам с трепет да гледам твоите очи!
Искам, искам да останеш!
© Милко Илиев Todos los derechos reservados