14 nov 2013, 17:53

Дъжд в ноември 

  Poesía » De amor
418 0 0

Дъжд в ноември

Ноември е. Вали. И е тихо.
Отронва се сълза. И стон.
Капчица нежност рисува тишини.
Дъжд в ноември. Докосва те.
Мокро врабче копнее за ласка,
шепне влюбено на дъжда
дъждовно-разпиляните си мисли.
Шепи любов е този дъжд.
В ноември - дъжд и обичане.
Аз и ти сме в ноември...

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn) 

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??