16 sept 2014, 13:23

Дъждовна снимка 

  Poesía » Del paisaje
464 0 0

В застиналите капки

се къпеха отпечатани

спомени,

прашасали шапки 

с фантазийно перо

забодени,

прозирни

в сърцевидно ядро,

зашеметено

от вълните

на меланхолията.

 

 

© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??