31 ago 2014, 15:46

Дълбоко 

  Poesía
391 0 0

Изпаднал в безтегловност

блуждая сляп в окови

прелитам някъде над ТЕБ

и падам някъде в безкрая

 

Потънах в облаците черни

облякъл своята тъга

усещам пулса си как спира

усещам самота

 

Дали това е краят

дали това си ти

сломен аз падам като камък

в галактиката на разбитите мечти

© Тихомир Атанасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??