25 feb 2014, 22:43

...... 

  Poesía » De amor
518 0 0

Едно дихание замръзва,

светът застинал

тъне в хаос.

В очите твои звездни

не проблясна радост,

вторачени към мен в захлас.

Нима бе раздяла?

"Не плачи!"

шептеше ти без глас.

Уви, сърцето мое,

разкъсано от бури,

усети последния си час.

 

© Ирена Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??