4 ene 2015, 21:43

* * * 

  Poesía
334 0 0

Любовта е като вятъра свободна,

и като вятъра не знаеш в коя посока ще тръгне,

но с отворено сърце ли си към теб ще се обърне!

 

Литва бързо и сякаш електричество произвежда

 и оставя ни дори и без надежда!

 

Представи си света с голям пръстен от дъга

обрисуван от любовта на всички хора по света!

 

 

© Радостин Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??