Един малък стих
Аз съм един малък стих
от рапсодията живот.
Ти ме написа с любов.
От сълза ме създаде.
И смисъл ми даде.
Прошепна ме, в длани ме скри.
Събра ме. С обич.
На листа ме постави.
Цял. И завършен.
Нарече ме Обичане.
Един малък стих. Любов.
©Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados