9 may 2016, 10:37

Единак 

  Poesía » De amor, Otra
478 0 0

Не мога да викам името ти,

защото се сподавям,

не мога да чуя сърцето ти,

защото ми причинява болка,

 не мога да те докосна,

защото мисля, че съм груб,

не мога да мисля за теб,

защото деня ме спира,

 

не мога да те погледна,

защото почвам да плача

и това е най-сигурния знак,

че трябва вече да бъда единак.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??