27 mar 2010, 9:06

Единение 

  Poesía
499 0 1

Обичам тези мигове на единение,

когато сме загърбили шума.

И в светлината на обсебващо безвремие

сме открили нея – Любовта.

 

Изцяло съм се сгушила в  мечтите си.

И, освободила ги от светска суета,

виждам там – в бъдеще очите ти

как обгръщат и обичат – моята душа.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??