13 may 2006, 0:52

Единствен 

  Poesía
821 0 7
Нека почне всичко отначало! Нека пръв да бъдеш ти!
Да разкрия чистата си, непокътната душа.
Истината до край да изричам, без страх от самота.
Да тръпна, да горя...
До край да се отдам на теб и любовта!
Нека почне всичко отначало! Нека пръв да бъдеш ти!
Да отмиеш калта от минали злини човешки,
да излекуваш болката от стари грешки!
Нека ти бъдеш единствен! Бъди преди и сега!
Бъди минало и настояще! Бъди мечтаното бъдеще!
Ти - начало и край!
Ти - пръв и последен дъх живот!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??