24 abr 2007, 9:18

ЕДНА Е 

  Poesía
576 0 0
 
  • Една звезда ми свети във нощта
  • Една ръка до мене е в деня
  • Една усмивка на лицето ми цъфти
  • Защото бе до мене Ти.
  • Усещам твоите ръце, които милват ме
  • И очите ти, изгарящи от страст
  • И устните, докосващи ме нежно
  • И Любовта, в която двама сме и ти и аз.
  • Прескачахме препятствия, брояхме дните
  • И падахме, и литвахме с крила
  • И плачехме, и радвахме се по отделно
  • Но бяхме заедно, а с нас и Любовта
  • През бурени утъпкахме пътека
  • Със вятъра политахме нощес
  • Преплувахме през хиляди морета
  • И борехме се и със страх, и стрес
  • Сега е близо този пристан
  • Където ще се срещнем, ще се спрем
  • И променени сме, и същите,
  • Но пак в едно да сме ще изберем.
  • В очакване туптят сърцата
  • Осмислят всеки божи ден.
  • Ах, как жадувам те, любими
  • Бъди завинаги до мен
  • .

© Донка Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??