23 oct 2015, 20:52  

Една мечта 

  Poesía » De amor
219 0 0

Една мечта

Мечтата ми да бъда твой,
все още не се сбъдва, мила...
А как те искам, Боже мой,
в сърцето ми, гнездо си свила!

Аз търся твоята любов!
И на взаимност се надявам!
О, откликни на моя зов!
Твой фен ли само ще остана?!

С надежди аз съм зареден...
И искренно сега те моля,
бъди ти  Слънцето за мен
и моята   Велика Пролет!

О, аз те чакам, с мен ела!
Нима е лошо да обичаш?!
За мен ти  всичко си била!
Кажи, че вече ме обичаш!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??