22 sept 2006, 19:11

ЕДНА ЗВЕЗДИЧКА НЕЖНОСТ 

  Poesía
616 0 7

 

 

На ...

 

(миниатюра)

 

По

звездичка от нежност

едно сърце

тъгуваше

през нощта,

 

но

есенният вятър

вече

бе затрупал

обичта

с ледени листа

 

и ...

на сутринта ...

бяла самота

закри

света.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??